Kisah Satu Bilik Darjah

Posted: July 30, 2010 in Buddies

Hari ni aku masuk opis macam biasa aku check notification FB kat email aku, Abdul Razak Azman have tagged you on a photo.. aku pun klik lah link tu. Dengan sabar aku tunggu gambar tu load, hahaha~ aku tergelak sorang-sorang. Rupa-rupanya tu gambar kelas aku masa aku tingkatan tiga dekat SMK Sungai Besi dulu tahun 2000.

Sudah 10 tahun beb gambar tu, seorang demi seorang aku belek tengok muka kawan-kawan aku. Paling aku tak boleh blah ialah gamba aku..wakaka! Ni kalau Cik Miramy nampak comfirm dia gelak guling-guling..

Pastu aku pon klik lah seorang demi seorang nama member aku yang di tagged kat gambar tu. Bila profile semua dah load, aku tengok ada yang dah berubah, ada yang takde apa-apa perubahan, & ada yang dah jadi bapak budak dah pun. Masing-masing dah berjaya & hidup bahagia (sebab aku tak jumpa pon yang letak gambar profile muka tgh sedih). Semua yang ada dekat situ semua aku add..terimaka kasih lah aku ucapkan kepada Ajak & FB sebab menyatukan balik sirraturahim yang dah 10 tahun terputus. Serius memang aku dah lama cuba cari balik member-member sekolah aku dulu..akhirnya jumpa juga.

Harap-harap satu hari nanti aku dilapangkan masa untuk berjumpa dengan mereka semua.. =)

-pen off-

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s