Kisah Suatu Hari Yang Mandom

Posted: July 30, 2010 in Life

Hari ni memang hari yang paling mandom dalam hidup aku..boleh pulak masuk kerja hari ni internet tak boleh buka apa-apa..tapi nak hantar email company boleh pulak. Nampak sangat IT Department kat F****e tu dah block internet kitorang. Dengki yang amat sangat.

Dah ar 80% dari kerja gua memang bergantung pada Google..hah hambik ko nak block sangat, habis segala macam game gua install dalam PC aku tu. Dari pagi sampai jam 6 gua main game Crayon & lukis-lukis kat MS Paint (siyes mandom gile)

mandom

pen off

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s