Kisah TV Series Yang Best: Supernatural (eye of tiger lips sync)

Posted: February 28, 2011 in Kisah TV Series Yang Best
Tags:
Supernatural adalah lifetime TV Series feveret aku! Antara sebab kenapa aku suka ialah production crews mereka sangat kreatif & tak senonoh! Setiap season & episod mesti ade selit-selit babak komedi yang LMAO! Muahaha! Kalau sesiapa yang tak pernah layan cerita ni aku jamin..korang tak kan rasa rugi & buang masa kalau nak start tengok dari Season 1 compare to mana-mana cite Korea yang ntah pape tu. Fish to Korean Series!

Season 4 Episode 6

Scene kat bawah adalah satu salingan semata-mata, they are making jokes dengan buat lips sync lagu Eye Of Tiger nyanyian kumpulan Survivor.

Sumber: Mata aku & Youtube.

-pen off-

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s