Kisah Mengenai Teknologi: HTC Flyer

Posted: March 1, 2011 in Kisah Mengenai Teknologi
Tags: , , , , ,

HTC’s Phones & Tablet

Ni yang aku malas nak beli barang-barang yang berkaitan dengan teknologi. Sekejap je dah outdated. Baru 2 bulan pakai Desire HD kuar plak spesis lain.. Ni paling latest kuar plak HTC FLyer, tapi yang ni tablet. Nampak Macam menarik & best! Memang saingan kepada Samsung Galaxy Tab. Dengan 1.5GHz punya processor dah kira laju tu.. cuma pada aku kalo screen tu kasi bosau sket macam Motorola Xoom 10” fuh! baru terbeliak bijik mata. HTC Flyer pakai 7” tapi dah kira ok lah, maybe depa nak save battery kot. Lagi satu yang aku hairan ialah mereka sumbat Andoird 2.3, OS untuk Phone. Bukannya Andoird 3.0 macam yang Xoom pakai..OS yang direka memang khas untuk Tablet.

Kepada dungu yang nak compare menatang ni dengan iPad dengan mengatakan iPad ni pioneer, korang boleh blah! Apple cuma merevolusikan je.. Tablet ni dah berkurun keluar (Tablet HP). So aku rasa disebabkan iPad 2 dah nak kuar that’s why HTC tak nak masukkan lagi Andoird 3.0..depa saja bagi kat Motorola jadi mule. Bila iPad 2 dah kuar nanti comfirm HTC akan cantas weakness iPad 2 dengan mengeluarkan HTC Flyer HD 3.0…Bahahahahaha!! (so..korean!)

 

Sumber: HTC.com, Phonedog & Youtube.

-pen off-

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s