Archive for June, 2011

Kisah Pemenang Maharaja Lawak 2011

Posted: June 29, 2011 in Uncategorized
Tags: , , , ,

Post ni aku taip atas tujuan nak try app Blogaway Lite (Beta). Dah lama tak post ape ape kat RU..laptop gua dah xde, so kene pkai phone.

Ok, kembali ke topik.

Ramai yang dah tau Maharaja Lawak (ML) dah tamat baru-baru ni. Ramai yang terhibur, seronok, gelak sampai tak sedar diri, tak puas hati, mencarut & terkejut malam tu walaupun tak ramai yang taip ML10 hantar ke 32999..

Fakta dari Astro:
Juara: Sepah (RM350k)
Naib Juara: Jozan (RM250k)
Ketiga: Nabil (RM150k)
Keempat: Jambu (RM50k)

Fakta Matematik:
Sepah: RM350k/3 = RM116.6k seorang.
Jozan: RM250k/2 = RM125k seorang.
Nabil: RM150k/1 = RM150k seorang.
Jambu: RM50k/2 = RM25k seorang.

Maka, jelas skali Nabil paling masyuk malam tu walaupun scene gantung dia fail.

Apa-apa pun, aku tak kesah sape menang sebab aku tak pernah mengundi.

-pen off-