Archive for July, 2011

Kisah Ulang Tahun Remain Unknown Yang Pertama

Posted: July 3, 2011 in Uncategorized

Yearghh!!! Setelah sekian lama aku tak menulis apa-apa kat RU, hari ni aku sebat laptop adik aku..aku nak menaip gak aku tak kira!

Aku nak mengambil kesepatan ini untuk menucapkan ribuan terima kasih kepada mereka yang rajin klik link RU aku yang tak seberapa ni (sebab author dia pemalas). Jutaan terima kasih kepada mereka yang sudi meninggalkan komen-komen korang.

Untuk masa yang akan datang aku akan cuba lah update sikit-sikit RU ni dengan carutan aku pun..

Sedikit Statistik RU untuk setahun pertama:
47 Posts
62 Comments
15 Categories

Haha! tak banyak tapi aku suka!

-pen off-

Advertisements