Kisah ke mana aku menghilang?

Posted: December 8, 2011 in Global, Kisah Aku, Life, Sesuatu untuk di kongsi bersama
Tags: , , , ,

image

Aku akui memang lama gila kot aku tak update blog & post ape2 kat RU.

Serius tahik aku sibuk manjang, laptop pon dah xde, rumah plak xde internet so what can I do?

Pakai phone je lah..

Tapi draft post memang banyak & lama gila bersarang dalan kepala hotak aku ni. Ade banyak yang aku nak share dengan korang seperti wedding wa, trip to Krabi, new WSW version 2.1 liao..haha! Banyak lagi lah.. so tunggu je..

-pen off liao-

Advertisements
Comments
  1. nourabell says:

    cpt update pliss… x saba nk bace..:)

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s