Kisah Aku Dah Try: Burger Tepi Jalan

Posted: January 15, 2012 in Kisah Aku Dah Try, Sesuatu untuk di kongsi bersama
Tags: , , , , , , ,

Okep, kali ni aku nak review pasal burger plak. Kalau slalu sangat makan burger kat McD atau KFC bosan gak. So malam tadi aku memulakan pemburuan mencari burger tempatan atau nama yang lebih tipikal burger tepi jalan.

Setelah puas drive sana sini , akhirnya aku sampai juga kedai burger yang dicari.. dekat lot kedai belakang rumah aku je.

Gerai burger ni actually not looked like gerai-gerai biasa yang ade payung bawah pokok atau bawah tiang lampu. Gerai ni ialah sebuah lori mini yang diubahsuai menjadi gerai burger. Nice tactic indeed. Kalau MPPG ambush, start engine and go! Haha..

Ok, terletak berdepan dengan kedai Al-Ikhsan Taman Bukit Dahlia. Memang aku akui kawasan ni meme strategik! Senang nak parking & paling best ada meja & kerusi untuk mereka yang decide nak dine in. Jangan risau air pon korang boleh order.

Skang aku nak rate burger yang aku makan tadi, Burger Ayam Special (RM3.00). Yup aku makan sorang je sebab MCFW dah tapau Cheesey Wedges awal2..ni lah padahnya KFC tepi rumah je.

So, keputusannya:

image

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s