Kisah Sesuatu Tentang Satria Neo Yang Anda Patut Tahu

Posted: February 12, 2012 in Kisah Automotif, Kisah Mari Belajar, Sesuatu untuk di kongsi bersama
Tags: , , , , , , , ,

Sebagai salah seorang pengguna Satria Neo, aku rase aku patut share info ni kepada semua pengguna Satria Neo lain yang berada di luar sana. (Terutamanya untuk rakan-rakan SNC, R3LRT, SNCT & Neo Group of Putrajaya)

Benda yang aku nak bagitau ni ada terletak dibahagian bonet belakang, kalau takde, maka ia adalah satu masalah yang SANGAT serius!! Aku rase korang patut pergi claim dekat Proton Center yang berhampiran kerana ia adalah sangat berguna terutamanya kepada mereka yang sudah berkeluarga.

Benda yang aku maksudkan ialah…

image

Dijamin selamat, tak kan bergolek, mahupun pecah as long as it is tergantung..hahaha!

-pen off-

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s