Kisah Punca Diet Gua Musnah Hari Ini

Posted: May 29, 2012 in Kisah Hari Ni AKu Terkena, Sesuatu untuk di kongsi bersama
Tags: , , , , , ,

Topik kali ini sesuai untuk mereka yang sudah berkahwin terutamanya lelaki yang menghadapi dilemma ‘single pack’, ‘pouch bag’ atau dalam bahasa inggerisnya..Buncit.

Pernah tak korang pada satu tahap begitu tekad dan nekad untuk mengembalikan keadaan perut korang kepada asal? Terutamanya bila banyak baju & seluar yang membuatkan korang rasa diri korang kacak suatu ketika dahulu kini hanya terlipat dalam gebok tunggu masa untuk dibuang, bila ramai yang menegur ‘humang aih..biar betol’ atau bila doktor dah bagitau BMI awk sudah melebihi paras ideal.

Ia ini semua berlaku kepada aku, fuuuuuu. Wa dulu slim habaq hang skang dah boyot pun hadoi.. pagi tadi siap bawak nestum 3 in 1 bajet nak kasi kenyang, supaya lunch nnt makan roti pon jadilah..punyalah tak nak makan nasik.

Sekali dah sampai Medan Selera Sarang Buaya a.k.a Sarbu (melalui Litar Sarang Buaya) dan dihadapkan pulak dengan lauk-lauk berpuaka ni..hmmm hancur..

image

Di tambah plak dengan harga macam tu.. errr..takpe lah malam ni tak yah makan nasik ye Hapipi.

(iklan ini ditaja oleh makcik & pakcik owner kedai makan dekat Sarbu..kthaxbye)

-pen off-

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s