Hapipi’s 2012 Year End Garage Sale

Posted: December 24, 2012 in Uncategorized

picsay-1356360155

Salam semua, dipendekkan cerita dekat bawah aku senaraikan barang-barang yang aku nak kasi clear dari bilik stor rumah aku.

1. (Original) Arospeed Adjustable Cam Gear for Campro, 2 pcs @RM150.00

2. (Original) Arospeed Adjustable Fuel Regulator for Campro, RM150.00

3. (Original) Ultra Racing 2-Points Front Strut Bar for Satria Neo, RM110.00 

4. (Original) Ultra Racing Rear Anti Roll Bar for Satria Neo, RM200.00

5. (Original) UTR Stainless Steel Air Filter for Satria Neo, RM120.00

6. (Replica) Satria Neo R3 Spoiler, White. RM100.00

7. (Original) IMP Crossed & Drilled Front Brake Rotor, 2 pcs @250.00

8. (Original) Satria Neo CPS OEM Manual Gear Knob, Super Rare, Leather wrap with red stitches (only used for 1 day only). RM200.00 (Item booked by Mr Adib from KL)

9. (Original) Hotbits 4-2-1 Stainless Steel Extractor for Satria Neo CPS, RM200.00

10. (Original) Hotbits Straight Flow Muffler for Satria Neo, RM200.00 

11. (Original) Haltech Interceptor Platinum ECU Management System, c/w CD & Haltech Original Sticker, RM1600.00

12. (Original) Federal 595 EVO 195/55/15 UHP Tire (60%) c/w (replica) OZ Racing Ultraleggera 8 Holes, RM1000.00

Sekiranya berminat, sila hubungi saya dengan SMS atau Whatsapp sahaja di 012-3161805.

Terma & Syarat:

1. Semua barang-barang adalah terpakai dan masih berfungsi ketika post ini ditaip. (24 December 2012)

2. Barang yang sudah dijual tidak boleh dikembalikan. Anda bebas untuk membelek sebelum membeli (kepada yang COD je lah, yg pakai posto harap maaf)

3. Tiada warranty atas semua barang.

4. Untuk gambar-gambar setiap barang korang boleh tanya Encik Larry Page (pencipta Google) macam mana rupa ia, then imagine ia dah buruk sikit.

5. Barangan dijual atas basis first come first served.

6. Untuk barangan yang besar, aku prefer COD (Johor Bahru, KL & Seremban ikut kalau aku balik kampung ke tak). Kalau nak pakai khidmat abang posto segala kos akan ditanggung oleh pembeli.

7. Installation tidak disertakan.

8. Urusan dengan CASH amatlah digalakkan.

9. Saya tidak akan bertanggung jawab sekiranya barang yang anda beli didapati tidak memuaskan hati anda atau rosak. Buy at your own risk.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s