Archive for the ‘Kisah TV Series Yang Best’ Category

Supernatural adalah lifetime TV Series feveret aku! Antara sebab kenapa aku suka ialah production crews mereka sangat kreatif & tak senonoh! Setiap season & episod mesti ade selit-selit babak komedi yang LMAO! Muahaha! Kalau sesiapa yang tak pernah layan cerita ni aku jamin..korang tak kan rasa rugi & buang masa kalau nak start tengok dari Season 1 compare to mana-mana cite Korea yang ntah pape tu. Fish to Korean Series!

Season 4 Episode 6

Scene kat bawah adalah satu salingan semata-mata, they are making jokes dengan buat lips sync lagu Eye Of Tiger nyanyian kumpulan Survivor.

Sumber: Mata aku & Youtube.

-pen off-

Advertisements